29 august 2011

Så er jeg tilbage igen

Uh hvor skal jeg starte da nu er det længe siden jeg har skrevet ind, jeg havde bare så mange ting at tænke på, var til mange møder omkring Victor´s udviklinger puha, kan godt mærke jeg blev stresset sommetider..

var til kolding sygehuset og lave en lille undersøgelsen om ham, svaret på rigtig mange spørgsmålet, så kan de lave en handlingplan om hvad de skal gøre med Victor frem til Dec da vi skal over til kolding sygehuset igen og ser an hvordan det er gået fra idag til Dec mdr..

Så var jeg til et møde med Pædagoen Pia ud på vuggestue, tolk kom selvf også med, sjovt at tolk var min eks svigermor hehe.. Vi fik meget at tale om hvad vi skal gøre med Victor ud på vuggestue.. Det er rigtig godt at kommet i gang nu her..
Så i weekends har vi bare slappe helt af.. Mens jeg lå i sofa meste af dagen, stod Victor meste op med støttet, det er skønt at se at han nu gerne vil, så i fredags stod han HELT selv i ca 15 sek, juhuuu :O)
idag kom han ud til vuggestue, snakkede jeg med Pia om hvad der er sket i weekenden, hun blev glad for at høre at han gerne vil stå meget op hele weekenden. Om eftermiddag hvor jeg hentede ham derude, fortalte Pia mig at hun kan også se at han har udvilke sig meget, han vil selv rejse sig op med stol eller borde, han kraver godt meget, det er et rigtig godt tegn nu, da jeg kom hjem med Victor, holdte jeg i hans begge hænder, han ville bare gerne gå og kiggede op til mig og smilte flere gange, søødd.. Så prøvede jeg og få ham til at kravle op af trapper, det gjorde han jo.. Han nåede op til  1 sal, jeg prøvede og holde hans hånd mens han går op, han kunne godt finde ud af at skifte bene til at gå op af trapper..

Da vi kom hjem, sluppede jeg nogle klapstole rundt om hinanden hvor Victor får mulig for at gå rundt til næste stol og igen næste stol, det gjorde han jo.. juhuu,,
Jeg fik så et brev fra kolding sygehuset at han skal til genoptræne den 22 sept kl 10.30, det bliver spænende og se hvordan det går efter det.. :O)

Vil lægge nogle billeder ud her :)
Skønne billed af mor og sønnen

gik og gik

Gik gik ved vindueskamme:O)

Så blev han træt og faldte i søvn kl 18:45

Ingen kommentarer:

Send en kommentar