15 september 2011

Turen på Kolding sygehuset

Nå.... Nu vil jeg prøve og skrive langt og godt om alt hvad der er sket med bettemand..

Tirsdag morgen d .13 Sept, kl 6:30, vækkede jeg min dreng og sagde godmorgen, tog ham op af sengen og snakkede lidt, da han skulle til at vågne rigtig. Satte ham på højstolen ved spisebordet i køkkenet mens jeg går igang, med at give yoghurt og mælk til ham og jeg smurte brød og mælk til mig selv og satte mig ned på spisebord, gav jeg en spiseske yoghurt til hans mund, han synkede ikke. så begyndte han og græde, jeg trøstede ham og spørger hvad er der galt min dreng, han grædt mere og mere, jeg kunne ikke forstå hvorfor, han hostede lidt tungt, og trække vejret tung langsom ind og ud. Jeg tog ham op af stolen og ser efter ham, han blev bleg i ansigtet, jeg måtte klappede på hans ryg for at se om det kan hjælpes, men intet, han kæmpede og kæmpede med at trække vejret. Hans hoved blev mere og mere hvidt og var meget slap, han blev totalt væk. jeg blev så bange og grædt, skyndte mig ned til underbo og ringede på døren ved begge sider, da jeg har kontakt til dem begge, de åbnede dør, jeg kunne ikke tale, jeg var bare så bange og sagde " HAN ER SYG; HAN ER SYG, han er helt væk" sagde jeg og grædt så meget..
Underbo til højre tog ham og kunne se, at han var helt væk og er fuldstændig hvid , han var vågen, men han var totalt slap. underbo til venstre ringede straks til vagtlæge og fortalte hvad der var så sket med Victor, så kom ambulancen og hentede mig og Victor, til højre i underbo spurgte om hun skulle følges ad, jeg sagde ja tak, jeg ville være tryg ved at der er en der er hos mig også.. Inde i ambulance fik han ilt, jeg lå og han satte sig på min mave, han var vågne og kunne snakke og bevægelser sig igen, Falck snakkede med ham, det gik okay indtil videre, mens jeg skrev SMS besked til Jacob ( Victor´s far) om hvad der var sket, han var selvfølgelig chokeret. Victor var stadig bleg. Da vi ankom til sygehuset, blev vi tjekket ind på børneafdelingen, jeg fortalte hvad der var sket. Læge ville tage blodprøve på ham og tjekke hjertet, jeg sad og trøste ham og snakke med ham og ser om han er i bedring. Læge kunne høre at hjertet slog lidt langsomt som det ikke burde  gøre, jeg ventede på svar fra blodprøve i ca 2 timer, fik endelig svar at det ser fint ud, puha, det var et godt svar..

De ville have os overnatte på sygehuset, jeg tænker, gud hvad mon skulle det være, jeg spurgte pæn om hvorfor skulle vi det, det er fordi læge ville sikret os på at det går som det skal med Victor, det er selvfølgelig også okay..
Fik så værelse her, men jeg havde ingenting med da jeg var slet ikke forbedret mig på at sove her, det kan man jo ikke vide.. Ville have ringet til mor men der var ingen strøm på mobil, jeg nåede heldigvis at skrevet SMS til faren, han ville komme til middag tid, så kunne jeg låne hans mobil og ringede til mor, hun blev selvfølgelig bange, jeg skyndte mig og fortælle hende hvad der var sket..


Om natten ville sygeplejesker satte en maskine hvor man kan tjekket hans puls hele natten om hans hjerte køre fint.. Første nat sov jeg dælme dårligt, fordi pude er sgu DÅRLIGT...

Onsdag d. 14 Sept .
Om morgen blev jeg vække af lyset der blev tændt automatisk, jeg tænkte fuck, jeg har ikke sovet endnu, rejste jeg op og slukkede lyset, Victor sov hele natten fint. Jeg blev så træt hele dagen, pyt. Faren kom ved 10 tiden ca.. Han var hos os hele dagen...

sygeplejeske tjekkede Victor igen, det så fint ud, han var ikke bleg mere.. Victor var en glad dreng hele dagen, det var rigtig dejlig at se ham:O)

Fik besøg af Rikke og Alma, Det var rigtig dejlig at se dem, Alma og Victor leger fint med hinanden :O) så søødddd.... :O)
Vi blev kaldt af sygeplejske da vi skulle tale om Victor´s udvikling da de kunne læse på jouralen om udvikling, og ringede til fysioterapi og høre om hvornår hun har tid til at kigge på Victor, fik så besked på at vi skal dernede imorgen kl 9:30, så skal vi endnu en nat overnatte her til, det var også okay. Vi har hygge os fint..
Om eftermiddag fik vi besøg af hez & Kim der gerne vil hilse på os, Sødt af dem :O)
Fik også rigtig mange søde tanker fra vennerne på SMS :O) Det berøre os meget over hvor mange der tænker på os... Tak til jer alle som har skrevet SMS til mig :O) plus dem der ha tænke på os... :)
dagen bestod der af hygger, lege og så tegnefilm..

Han har nu det godt og er blevet helt raske

Torsdag den 15 Sept, sov jeg lidt bedre om natten, kæmpede med den dårlige pude og blev uvenner med pude til sidst da pude har ingen respekt over for mig hehe...
Da kl blev 7:30 blev jeg vække af en sygplejske  og fik besked på at vi skal møde med fysioterapi om en time tid, men fik da besked at jeg skal møde hende kl 9.30, måske er der blevet ændret aftale. pyt. Gjorde mig klar og får tøj på til morgenmad, inde jeg gik ud af værelse, kom sygplejske ind igen og sagde undskyld det var et fejl, det var ikke om en time men to timer, pyt pyt pyt.... :O)
Fik spise morgenmad. Malede jeg på Victor´s hånd på papiret for at lave en minder om at han har været her på sygehuset :O), indtil en sygplejske kom og hentede os og gik LAANNNGGG tur ned til fysioterapi, Victor er jo tung at bære, pyha, jeg fik ondt i ryggen..
Så kom vi ind til fysioterapi, kom faren få min senere. Skulle Victor med det samme teste om se hvad han kan, feks kravle, stå op med knæet, rejser sig op med støtte og så videre, han skal straks trænes NU. Da hun kunne se at han er for blød i fod og kroppen der gør at han ikke kan selv stå og gå og så videre der..
Før talte vi om at han skal træne to gange om ugen, men det er for lidt sagde fysioterapi, han skal trænes mere end to gange om ugen,  så skal der sende besked til Fredericia kommune at han skal komme i gang nu.
Da vi blev færdig med at være hos fysioterapi, skulle vi tilbage til børne afd, jeg gad bare ikke gå så lang igen, aha, tog jeg kørestol og der satte Victor mens jeg går helt hen for ende til børneafdeling, alle de folk som gik forbi mig, de smilet og kiggede sødt på ham hehe..

Så blev vi endelig udskrevet kl 11 :O) Det var rigtig skønt at komme hjem igen :O) Det har været to gode ophold i sygehuset med mange søde mennesker der tog godt hensyn til os, og selv jeg er hørehæmmet, klare jeg flot uden tolk :O)
Fik besøg ad Rikke og Alma :O)


Middag lur sammen med far  -  Hygger sig ved sengen
Fik bamse fra Flack i Ambulance  -  Glad dreng :O) 


klovn på besøg  i børne afd :O)


Puster sæbebobler - nøjj kæmpe stor bold har han aldrig set før


Mor er dovne til at bære ham :O)

Lave fra koling sygehuset :O)

Jeg vil bede dig at skrive en hilsen på kommentar at du har været her -  forhånd tak :O)

8 kommentarer:

 1. Puhha, så godt der ikke er sket noget værre. Jeg ønsker bettemanden god bedring *ae*

  SvarSlet
 2. Uha det lyder forfærdighed.. men det er godt han har det godt nu. Ved du hvorfor han får lige pludselig sådan det? det må være ellers noget grund.. Men god bedring til ham.. :D

  SvarSlet
 3. Puha det er godt han er blevet rask igen! Meb hvad var der galt? Jeg håber snart han kommer igang med udviklingen :) Vi må snart ses på skype :) Elsker jer!!!

  SvarSlet
 4. Kære Victor...

  Hvor er jeg glad for at læse, at du endelig er blevet udskrevet og kommet hjem igen... Det er en forskrækkelse, da jeg læste på din mor´s profil ( Facebook ), at du og din mor var indlagt, og jeg blev nervøs, selvom du ikke er min dreng... Men din mor ved helt sikkert hvorfor jeg blev nervøs ( Louise, det ved du - søde <3 )

  Jeg håber at man har fundet ud af hvorfor du ( Victor ) pludselig ikke kunne få luft osv.

  Pas godt på hinanden...

  Knus fra Carina ( Din mor´s veninde )

  SvarSlet
 5. Hej Victor og Mor louise

  Jeg har været her og læse deres blogg og er så spændene, jeg synes det er rigtigt god billedet af dig og din mor
  gerne jeg skrive her igen en skøn dag

  puha god kommer hjem igen efter syghuset
  håbe jeg at din søn kom til raske dreng, og
  du ligne meget din mor og far

  venling hilsen fra janni

  SvarSlet
 6. PUHA sikke en læsning, Men det er bare så godt at du er kommet over og nød livet på sygehuset selvom din mor synes det var måske lidt kedeligt :) og godt at de har fundet at du har de bløde fødder så der skal trænes og det KOMMER :)

  SvarSlet
 7. Sikken læsning. Det må være meget væmmeligt at stå med sådan et sygt barn og ikke ane hvad man skulle gøre. Heldigvis gjorde du det alle mødre vil gøre, kontakte andre mennesker og bede om hjælp.

  Men jeg er glad for at han slap uskadet fra det. Han er en sej dreng!

  SvarSlet