20 november 2011

Weekend

I onsdags fik jeg og Victor besøg af min veninde Henriette, vi fik lave en kage sammen, fordi hun vil gerne lære hvordan man laver kage :)


Fik besøg af mormor hele weekend :O)

Da jeg hentede mormor i Fa. banegården, hentede vi Victor i vuggestue, derefter hanlder vi i føtex, han fik prøve en nissehue her :

Jeg fik lavet kage til min venindes datters 3 års fødselsdags i lørdags, alle synes det er så flot kage jeg har lavet :O) er selv også stolt over det :O)

Lørdagen var jeg til Jess ´s fødselsdag, Victor måtte blive hjemme da han havde ikke så godt, mormor blev hjemme sammen med Victor. Jeg tog afsted alene, det var hyggelig med GODE kage :O) det smagte rigtig godt :)

Der er ellers ikke sket noget nyt omkring Victor.. Min humør går selvf helt op og ned op og ned, det er træls ja. nogle dage er jeg bare glad of tænker på de gode ting, og andre dage er man i dårlig humør og spørger sig selv hvorfor kan han ikke det... 

Victor plejer at sove hele gennem om natten, men da mormor var her, og han vågne en gang i nat og vågen så tidlig om morgen, hvor blev jeg bare så trætte. hehe.. 
Mormor fik set min ny lejl... :O) 

Sødnagen gik vi en dejlig tur i skoven og så rensdyret :O) der stod nogle små børn og fodre rensdyrt, Victor smilte og kiggede på rensdyr :O) nice.. 

1 kommentar:

  1. Der er så flot kage, som du havde lave og de se så sjovt med níssehue:)

    Jeg vil meget gerne lærer det og har tænke mig til lave en fondant kage til mit datter`s 12 års fødselsdag til januar..

    Helle Pedersen

    SvarSlet