21 december 2011

Røntgen

Mandag den 19 Dec, var han til Fredericia sygehuset og tage røntgen i hoften. Han lå rigtig pænt og holdte i hånden med mig, læge var overrasket over at han er ikke bange for fremmede folk ;) han er dog en dygtig knægt :) Vi vil få svaret efter nytår, hvor vi kan evt ringe til kolding sygehuset og høre om hvad de kan se i hans hoften..

Tirsdag den 20 dec var vi til Odense sygehuset:
 Vi (Victor, mor, far og mormor) ankom på børneafdelingen et par min. før 11:30 og her sad tolken og ventede på os. Så langt, så godt. Så sad vi i ca. 45 min før vi blev kaldet ind og tolken skulle gå 15 min. senere, så det var ikke optimalt. Vi fik en snak om hvordan Victor er som person og hvad han kunne før og kan nu osv. Præcis som første gang vi var på Kolding sygehus, så børnelægen kunne blive sat ind i tingene. Så ville han lige kigge på ham. Han synes at Victor er lidt for meget passiv og dette bekymrede ham en anelse. Så han mente at vi skulle have en CT scanning inden jul (Ja altså inden for 3 dage, men lad os nu se) og så sidst i januar skal han så have det som Kolding sygehus havde bestilt, en MR scanning, væskeprøve fra ryggen og en muskelprøve (Her stikker de Victor 8-10 gange i låret samme sted og når Victor vågner vil det føles som om nogen har sparket ham godt og grundigt på låret, AV AV siger vi) og så får vi svar fra disse prøver 30. marts. Børnelægen ville også selv have taget nogle kromosomprøver på Victor, så han skulle ind og have taget en blodprøve med det samme når mødet med børnelægen var slut få min. efter. Da Victor fik stikket nålen ind og taget den blodprøve sagde han INTET til det, han hyggede sig næsten for godt.
Så nu venter vi svar på hvad tid vi skal komme til CT scanning (her skal han ikke bedøves) og en tid sidst i januar måned på de andre 3 prøver (her skal han bedøves).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar