14 april 2011

Bag om ørene

Igår ved aftensmad tid, plejer vi og snakke om alt mulig, evt lære Victor noget nyt, så forklare jeg ham om hvor næse er, øre, øjne, kinder og mund, næse forstod han ikke rigtig endnu, men øre ja, han holdte hans hænder bag om øre, hehe nuttet, spurgte hvor er næse, pege jeg på hans næse og forklar at dette er en næse, så spurgte jeg ham hvor er øre, han lod hænder bag øre :) han ved nu hvor øre er, jeg skal igen idag lære ham hvor næse er.
Efter aftensmad hvor han har være på badetur, så skulle vi lige til at hygges inde han skal i seng, så tog jeg politi motorcykle for sjovt, og stillede ham op for at se om hans fødder kan nå på gulvet, men jo, det kan det lige nå på gulvet, så prøvede han og skubbe med bene og trækker sig til at køre fremad, det kunne han lige lidt nu, wee, det er skønt at se at han kunne lidt mere nu..
I påske fra imorgen til på onsdag skal vi hos mormor mens faren skal bruge hans tid på at pakke tingene sammen, så fra torsdag til ?? skal faren holde lille ferie hos hans mor.

Det var for igår :)
Hav en god påske alle sammen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar