17 juli 2011

Vores 2 ugers ferie

Hejsa...

Tja en lille dårlig nyhed er at jeg kan ikke sætte flere billeder ind på min lille bærbar da den er fyldt op med billeder, plus min Hardisk er i stykker, aner ikke hvad der er sket.. Jeg har bedt en af min ven om hjælp, afventer nu på han får tid, så det bliver ingen billed i stykke tid.. øvøv.. Skal ellers spare op til en ny computer..

Nå men nu skal jeg fortælle hvad jeg og Victor har gennemgår i vores 2 skønne ferie sammen..

UGE 27: 

Man D. 4 Juli: Odense Zoo, det var en stor oplevelse for alle 3. Victor synes det var spænende og se tiger blev fodret, fik set høje hals ( giraf), og mange mange andre dyr han ikke har set før...

Tirs: D 5 juli, mors fødselsdag Hurra hurra..

Ons D. 6 juli, var vi i byen og så mange soldaterne, og tusindvis af mennesker, fordi det var 6 juli gadefest.

Tors D. 7 Juli, byen igen da jeg skulle til et møde med banken, derefter til madsby parken.

Fre D. 8 Juli, kørte vi alle 3 hjem til mormor, hun var så glad for at komme hjem efter en uges ferie hos mig, det har hun ikke været væk i lang tid.. Efter aftensmad tog vi til Open by night, mødte vi nogle som vi kendte:)  Men det regnte desværre lidt senere, øvøv..

Lør D. 9 Juli : fik mor lov til at sove længe, det trængte hun rigtig til, det var rigtig skønt. Tog jeg og Victor til Ørbæk marked uden mormor, hun havde ikke lyst til at komme med.

Søn D. 10 Juli, besøgte jeg og Victor hos morfar og Jannie, vi fik pandekage, ummmm siger Victor he, han lege med Jannies hund, han synes det var sjovt at se hund der ruller rundt om sig, han var i godt humør hos morfar, det gik ret godt..
Efter morfar, kørte jeg og Victor hjemad.

Man D. 11 Juli Gik vi meste tur ude for, da det var en dejlig vejr...

Tirs D 12 Juli: Ud igen..

Ons D 13 Juli: Skulle Victor til læge og undersøg om hans balance, men læge sagde at han skulle heller sende til Kolding sygehuset i børne afdeling og få undersøgt der, så nu venter vi på et brev..

Tors den 14 juli : Turen til Kolding storcenter, spiste aftensmad hos mors veninde og Victor´s veninde :O)

Fre D 15 juli: Fik besøg af Lucas på 1 år, og hans forældre hele weekend, vi slappede af meste af dagen med masser af snak plus Lucas og Victor kiggede på hinanden og lege lidt sammen :O)

Lør D. 16 Juli. turen til Madsby parken, det var været en super dag, fik set mange dyrene, vejret var med os.
kom trætte hjem, gik tidlig i seng..
Søn D 17 juli, rejste de hjem, så er der endelig mig og Victor helt alene for vores sidste ferie dag. Imorgen skal han til vuggestue igen, det glæder han sig til...

Det var vores 2 ugers ferie :O)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar