15 marts 2012

Victor´s hjælpemidler

Jeg vil gerne lige sætte billeder ind af de hjælpemidler victor har nu, får flere senere...

C-pap
Dette der gør at der kommer mere luft i lunger, det hjælper med at han ikke får trækvæjrsproblem

Pandastol
Her har vi en støttestol der gør at victor sidder på rigtig måde og for at støtte ryggen. Vi får en ny type stol at denne stol har ikke hjulpet...

Ståstativ
Dette gør at han skal have bene at strække ud med, og bevare hans kræfter i benene..

Fortykkelsesmiddel til væske
Han får mere af væske af at lave væske til det bliver tyk, det er vigtig for alle børne at få væske nok..
Han kan ikke drikke alm væske så løber de ud af munden igen, der får han ikke væske nok..

Støttepude
Han får let ondt i hoften da han bruger ikke energi til at bevægelser sig med. Hvis han sidder for længe så får han ondt i hoften, det er vigtig for han får aflaste af at skifte af ligge, ståstativ og pandastol for hver halv time ad gangen. Om aften når han går i seng, skal han sove på ene side med støttepude mellem bene, så når jeg går i seng, skifter jeg ham til anden side for at aflaste på begge sider..

Badestol
Her har han en badestol, der gør det hele lettere at bade ham. Han er så tungt at skulle løfte ham op helt fra badekar som står på gulvet før, det kan jeg ikke klare mere.

Sugemaskine
Her har vi en sugemaskine, hvis der går galt i halsen i victors hals, så skal der bruges denne, men det er KUN til nød. Vi har ikke få lært at bruge den endnu, Vi skal til Odense sygehuset den 23 Marts og få lære hvordan man gør, ikke på den levende barn nej nej hehe..

Så skal jeg søge og få en handicapbil, det er for at få flere pladser til de hjælpemidler victor har, som jeg kan køre ud til mor eller far så skal de vigtige hjælpemidler tages med...1 kommentar:

  1. Kære Victors mor.
    Sikke et fint billede af Victor som får CPAP, må man anvende billedet i bog til forældre hvor der vises hvordan masken skal sidde?

    SvarSlet