13 juni 2012

Planlægniner

Tog mig en lille langt rejse til vest sjælland ved kalundborg, og besøgte min god veninde. Hun har nemlig født en lille dreng som r 1½ mdr gammel, hun har nu 3 drenge... Nøj hvor er den lille så kær, man har helt glemt alt om hvor lille baby kan være :) Det har været trods så hyggelig at være hos hende i 4 dage.
Vi brugte tiden på: kigge rundt i kalundborg by, stranden om aften, spiste resturanten i sidste dag...
Kom dejlig hjem, som sagt er ude godt og hjemme bedst...


Sidder lige og kigger mig frem for kalender og ser hvad jeg skal lave resten af juni mdr..
Jeg skal jo have min charmetrold på fredag til søndag hjemme hos mormor, hun har nu fået 10-turs billet hvor hun kan komme hos mig en weekend om mdr og jeg kommer hos mormor en weekend om mdr, når jeg har min weekend med Victor :) det bliver så dejlig at have ham hjemme hos mig igen efter over 1 mdr..
På lørdag skal jeg og Victor til Onkel Frank´s fødselsdag, det bliver godt at se min fars side familie igen efter LANGT tid... Det skal nok blive hyggelig :)

Ved skt Hans aften, er jeg blevet inivtere til 2 pigers fødselsdag i Givskud, det bliver godt at komme ud og feste, i hvilket jeg har ikke gjort i lang tid nu :)

Jeg har stadigvæk det godt med mig selv, det er jo rigtig godt at man har det godt efter jeg har været igennem meget sværere tider mht min dreng.. Han er trods glad og har det godt hjemme hos hans far, så er jeg glad når min dreng er glad <3
Hvordan mon ser vejret i hele sommeren i denne år? da sidste år kom der bare så meget regn og regn, REGN NU IKKE I DENNE ÅR...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar