06 oktober 2012

Scrap messe + besøg Iben

Idag har Victor og jeg tage på tur til Middelfart hallen hvor der er alt mulig scrap over det hele i hallen, hold da op kan jeg godt sige....

Der er så mange ting jeg vil gerne købe men måtte dog sige nej, men fandt noget som kostede 10 kr og 30 kr, så det er ok at købe :)

Fik lige øje på par fra " De unge mødre" Nadja og Rene. Jeg stod og kiggede omkring, så kom Rene lige gående forbi mig, så jeg ham, og kunne lige genkende ham, men hvor spurgte mig selv, og måtte lige tænke og tænke, hov det er jo fra de unge mødre, uh, hvor mon er hans dame, fandt jeg hende, hold da op, fedt at se dem i virkelig :) har også tage billed af hende, men ikke sammen :) er ikke modig nok til at spørger hende om jeg må tage billed sammen med hende hehe..

Det har været en hyggelig dag  :)

Derefter besøgte vi hos William og Iben og spiste aftensmad hos dem, det var også så hyggelig, William smilte mange gange, nøj det smelter i mit hjerte at man kan smile af ham hele dagen hehe...

Så nu er Victor godt træt efter en god dag og putte i seng kl 21 :)


Billed til højre er Nadja fra " De unge mødre" 

Victor & William 
2 skønne fyre3 kommentarer:

  1. He he - ja og jeg er sørme også med på 2 af dine billeder - jeg kender Nadja - derfor sidder vi ved bord sammen :)

    SvarSlet
  2. hvor sjovt :) jeg har fulgt med i hele hendes serie af unge mødre , jeg turde ikke og spørge om at tage billed sammen hehe..

    SvarSlet
  3. Flotte billeder du har fået taget. Fortsat god søndag.

    SvarSlet