14 oktober 2011

Turen til kolding sygehuset

Jeg vil nu prøve og gøre det kort om hvordan det gik idag,
Det blev ingen undersøgelse, vi skulle bare snakke og snakke om hvad problem var med Victor, snakkede om hvad han ikke kunne som han kunne før og hvorfor og så videre..
Børnelæge skrev ned hvad hun skal undersøg på Victor senere... Hun vil gerne have at Victor skal tage urin prøve og medbringe til sygehuset snart, mens jeg og Victor tager til sygehuset igen i løbe af næste ugen, så vil læge tage blodprøve på Victor og ser om de kan finde noget i ham, om han har arve fra mig eller faren, hvis læge finder noget så vil læge også tage min blodprøve, hvis læge ikke finder noget så skal han bare trænes, der skal han besøg sygehuset igen den 2 dec og ser hvordan det er gået med udvikling..
Svaret kan vi få om 1-2 måneder eller før..

Børnelæge kunne se at hans led er bløde...
Mette Bejer som er sundhedesplejske, hun tog med idag, så var der Dorte som er børne fysioterapi, der blev også snakket om at det er kun måske at det er nødvendigt for Victor at flytte over til anden "børnehave" hvor han kan få meget hjæp af udvikling, men der er pr plads til augt 2012, det er lang vejs, men det er nu ikke sikker, måske er det nødvendigt at Victor bliver over til kløverløkken som han går i hos vuggestue nu. Vi skal lige se tiden an hvordan det går efterhånden, da jeg og Dorte synes at der er blevet bedre fremskridt med Victor hos fysioterapi.
Vi blev enig om at herhjemme når han er frisk, skal jeg prøve og presse lidt ham på at samle hans kræfter, med at lave forskellige øvelser...

På vuggestue i middagstid hvor jeg og faren hentede Victor kl 12, fik vi en snak med Pia som er pædagog for Victor, fortalte hun at victor lege med at bygge en tårn, kunne Pia fornemme på Victor at han er klar over at tårn skal bygge op, han forsøger det men det er svært for ham.. hun er slet ingen tvivl om at Victor har forstået hvordan tingene skal leges og løse på forskellige opgaver af legetøjet, det er bare svært for ham...
Det var for idag....

1 kommentar: